Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
36 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

52

Eladó Társasház

Miskolc
Bábonyibérc
2 + 1
76 m2

Miskolc, Feszty Árpád úton 2. 76nm társasházi lakás eladó.

Építtető a 3525 Miskolc, Feszty Árpád u. 54. sz. 967 hrsz. alatti ingatlanon 4 lakásos társasház építését valósítja meg. A telek közművesített, az ivóvíz-szennyvízelvezetés, elektromos energia, és gázellátás biztosított a Feszty Árpád utcában.

A csapadékvíz elvezetése az utcai csapadékvíz elvezető rendszerbe történik, illetve a telken elszikkad.

Telek beépítése, megközelítése

Az építési telek saroktelek. A Feszty utca felől közelíthető meg. Kialakításra kerül a meglévő gépkocsi bejárat helyén a gépkocsi bejárat. Továbbá a személyi bejárat kerül kialakításra a bejárat vonalában. Az építési telek oldalhatáron álló beépítésű lesz.

Az előkert 5,0 m, az oldalkert 1,25 m.Tervezett rendeltetés, részletes funkcionális bemutatás

A tervezési program alapján 4 lakásos társas ház tervezését kell megoldani. A lakásoknak 76m2 nettó területűnek kell lenni, kihasználva a szabályozási terv adta 6,0m-es építmény magasságot. A szélfogón bejutva a lépcsőházból a földszinten és az emeleten is 2-2 lakás nyílik. A lakások elrendezése azonos. A bejáraton belépve az előszobába jutunk. Az előszobából közlekedőn át WC és fürdőszoba, továbbá nappalikonyha-étkező nyílik. A nappaliból közlekedőn át 3 szoba nyílik. A nappaliból erkélyre, illetve a földszinten teraszra lehet kijutni.

Befejező belső munkák:

- Komplett belső glettelés és festés, a vásárló által meghatározott színekkel.

- Hideg és melegburkolatok: bruttó (27%) 5 000,- HUF /m2 áron kalkulálva. - A fürdőszobákban a fali csempék mennyezetig, a wc-ben 150cm magasságig kerülnek fel a falra.

Lakások felszereltsége:

A lakások ára az alábbi egyéb, fent fel nem sorolt eszközöket tartalmazza:

- Lakásonként rejtett WC tartály

- A mosdó és csap kiállások sarokszelepekkel készülnek el

- Egy bruttó 180 000,- Ft értékű szaniter csomag

A lakások ára az alábbi eszközöket nem tartalmazza:

Beépített bútorok (konyha, fürdőszoba, gardrób), redőny, roletta, karnis, függöny

 

A felsorolt, alkalmazott anyagok esetében a változtatás jogát -minden esetben azonos minőségben – fenntartjuk!

 

A lakásokra CSOK  igényelhető amihez Banki ügyintézőnk áll rendelkezésükre. 

 

Áron alul
Jó közlekedéssel
Sürgős

33.9

Eladó Családi ház

Debrecen
Biczó István-kert
2
65 m2
2 002 m2

Debrecenben a Biczó István - kertben ez a 65 m2 33,9 M FT

ÁRCSÖKKENÉS! ALKÚKÉPES!

 

Szeretne a természethez és a városhoz közel élni? Akkor ezt a zártkerti ingatlant Önnek ajánlom!

Eladóvá vált Debrecenben a Biczó István - kertben ez a 65 m2-es családi ház.

Ajánlom pároknak, gyermekes családoknak, akik szeretik a természetet és nem jelent gondot a méretes kert gondozása.

Ez az ingatlan biztonságos, békés környezetben van, az Alma utcához, Lencztelephez közel, ha kirándulni támad kedve, a Vekeri-tó sincs messze.

A ház remek elosztású, felújítása is megtörtént, szigetelve lett, nyílászárói műanyagok. Két szobája különnyílók, fürdőszobája csempével kirakott kádas, mellékhelység külön lett választva. Közlekedője akkora, hogy az étkezőnek és az előszobának is jut hely bőven. Fűtése gáz, konvektorral, másodlagosan fűthet egy vaskandallóval is.

Telek mérete 2200 m2, melyet használhat gazdálkodásra, állatok tartására, megtermelheti a háztartásához szükséges zöldséget, gyümölcsöt, ennek tárolására a ház alatti pince kitűnő lehetőség. Kapubejáróból kettő is van, ha vállalkozásához nagyobb autók kellenek, bőven elfér. Az udvar szépen gondozott, kézzel fogható a csend és a nyugalom. Aszfaltos út vezet ide, érzékelhető a város közelsége, mely megnyílvánul a porták rendezettségében is. Aki igazi nyugalomra, minőségi pihenésre vágyik, de mégsem akar ezért naponta órákat autózni, annak ideális választás ez a környék, hiszen autóval 10 percen belül beéerhet Debrecen belvárosába, ha busszal közlekedik, a megálló 5 perc séta.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, hívjon, ne maradjon le róla!

82.9

Eladó Társasház

Debrecen
Újkert
2 + 1
58 m2

Olyan otthonra vágyik, amibe csak költöznie kell, remek helyen van, jó kinézni az ablakon?

Akkor ez a Menyhárt téri lakás Debrecenben Önre vár!

 

Fiatal párok, kis családok, idősebb korosztály számára kiváló választás, befektetői szempontból a legjobb hely, hiszen innen néhány perc az egyetemek, óvoda , iskola, számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, s nincs messze a belváros sem. A társasház 2016 végén épült, két szintes, zárt udvaros, elektromos kapuval ellátott, saját gépkocsi beállóval, mely a lakás előtt van, és benne a vételárban. A lakásra a nagyszerű helyiségelosztás mellett, fiatalos berendezés, igényesség, praktikusság, kifinomult izlés jellemző, minőségi kivitelezéssel párosítva. Az ingatlan 58 m2, előszobából az tágas, világos nappali, étkezős konyha kiváló tere lehet családi, baráti összejöveteleknek, ahonnan kiülhet a nem kicsi erkélyre, gyönyörködhet a naplementében. Szobái közlekedőből nyílóak, fürdőszobája zuhanyzós, a WC külön lett választva. Fenntarthatósága rendkívül kedvező, a ház szigetelt, ablakai műanyagok, redőnyösek, szúnyoghálósak, távfűtéses egyedi méréssel, radiátorok nélkül, mivel padlófűtéses. Az ebédlőbe felszerelt klíma kellemesen lehűti az egész teret. Annak ellenére, hogy a környéken pezseg az élet, a város zaja nem hallatszik fel a lakásba, tekintve, hogy az utcától kissé távolabb helyezkedik el az épület. Így zavartalanul lehet napközben is pihenni, dolgozni, vagy vizsgákra készülni. A kedves szomszédok szintén partnerek benne. Az ingatlan nagyszerű elhelyezkedése, a szép épület és a stílusos berendezés mind-mind azt eredményezi, hogy az új lakója egy valóban kényelmes és szerethető otthonba fog költözni, melyet bútoroznia sem kell, hiszen minden marad, benne az eladási árban Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lakás, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla! Elérhetőségem: [hidden information], a hét minden napján. Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

76

Eladó Családi ház

Debrecen
Felsőjózsa
4
195 m2
1 098 m2

Debrecen, Felsőjózsán kínálom eladásra ezt a 195 m2-es, három szintes családi házat.

 

Ajánlom fiatal gyermekes, vagy gyermekvállalás előtt álló pároknak, szüleikkel összeköltözni vágyókkal, mivel ez az ingatlan több generáció együttélésére igen alkalmas. A három szint azonos méretű. Pincéje több részre osztott. A garázs is itt lett kialakítva, szerlőaknával, utcáról lehet beállni. Kazánház, tárolóhelységek, mind különválasztva, én szívesen kialakítanék az egyikből egy mosókonyhát. A földszinten az erkélyes nappali akkora, hogy itt kényelmesen elfér a család apraja nagyja, baráti társasága. Konyhája étkezővel egyben, ahonnan kimehet a teraszra, mely a maga 30 m2-vel sok lehetőséggel bír, ha szeretné beéepítheti, vagy kiteheti napozóágyát, ping pong asztalát. Fürdőszobája zuhanyzós, külön WC-vel. A tetőtér központi része a világos nappali, mely a két szobát választja el egymástól, erkélyeire kimehet ébredés után friss levegőt szívni, elfogyasztani a reggeli kávéját. Míg lent zuhanyozhat, a fenti fürdőszobában vehet egy lazító fürdőt a nap végén, a kényelmes kádban. A ház kelet-nyugati fekvésű, így minden napszakban élvezheti a napsütést. Szobái minőségi faparkettával borítottak, a többi helység járólapos. Ablakai redőnyösek, jó szigetelésűek, az utca zaja nem hallatszik be. Fűtése gázkazánnal megoldott radiátorokkal, fűthet fával is, van vegyestüzelésre is lehetőség. A telek 1098 m2, parkosított, bokrokkal, gyümölcsfákkal beültetett, zöldségeskertnek is van hely bőven, fúrt kúttal önzözhet. Központi elhelyezkedését illetően nem kell autóját igénybe venni a bevásárlás alkalmával, mert pár perc sétára található a bevásárlóközpont, ahol minden dolgát el tud intézni, posta, piac, pékség, virágbolt, buszmegálló ott van. Gyerekeinek óvoda, bölcsőde, iskola szemben, csak átmegy a zebrán. Nekem rendkívül szimpatikus az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, az elrendezése, kényelmes otthona lehet az új tulajdonosának. Amennyiben Ön is így látja, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

59.9

Eladó Téglalakás

Nyíregyháza
Belváros
3 + 1
102 m2
2

Szeretne Nyíregyháza belvárosában élni? Akkor ez a 102 m2-es, erkélyes lakás Önre vár!

 

Ajánlom pároknak, gyermekes családoknak, befektetőknek. Az ingatlan egy három emeletes tégla építésű társasház második emeletén van. Lépcsőháza nyitott, mely egyedisége mellett, felújítva is most lett. A lakást rendkivül tágas terek jellemzik. Központi része a nappali, kapcsolódik hozzá a 4,5 m2-es erkély. Ide kiülhet, a reggeli kávéját elfogyasztva, gyönyörködhet a napfelkeltében. Három szobája egymástól elhatároltak, a magánnyugalom garantált. Konyhája ebédlős világos, tágas, itt vendégül láthatja családtagjait, barátait, az asztalt körbeülve, kellemes órákat tudnak eltölteni és még a háziasszony számára is marad hely bőven konyhai teendői elvégzéséhez. Előszobája bútorozott, innen nyílik a kádas fürdőszoba, mellékhelység, ami külön lett választva. Szobái laminált parkettásak, többi helység járólappal burkolt. Fa nyílászórói jó minőségűek, redőnyösek, szúnyoghálósak. Fűtése egyedi mérésű gázkazánnal megoldott, radiátorokon keresztül, alacsony költséggel. Ez a lakás zsákutcában van, átmenő forgalomtól mentes. Központi elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, felső oktatási intézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek karnyújtásra vannak. Parkolás az udvarban ingyenes távirányítású kapun keresztül tud bemenni, az utcán hétvége kivételével fizetős. A lakáshoz tartozik egy 21 m2-es garázs, mely az épület alatt van. Ennek az ára 8,5 millió forint, megvásárlása nem kötelező, amennyiben igényt tart rá, ebben az esetben alkuképes, ha az ingatlannal együtt szeretné, hogy az Öné legyen. Nekem az ingatlan elhelyezkedése mellett, a tágas terei, formálhatósága és a benne rejlő lehetőségek tetszik a legjobban. Ha érdeklődése komoly, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

32.5

Eladó Családi ház

Debrecen

2
47 m2
1 062 m2

Debrecen, Kerekestelep csendes részén kínálok eladásra egy 47 m2-es, rendkívül tipp topp családi házat.

 

Ajánlom Önnek, ha vállalkozásra megfelelő helyet keres, vagy alacsony rezsijű, önálló házba szeretne költözni! A ház bejárati ajtaja elé egy igényes szélfogó lett építve, mely előszobaként használható és igencsak felfogja a hideget. Konyhája étkezős, közlekedőjéből a két szoba egymástól elhatárolt. Fürdőszobája kádas, mellékhelységgel egyben. A fűtés kandallóval megoldott, gáz bevezetésére van lehetőség, illetve elektromos fűtés is kivitelezhető. Műanyag nyílászárói gondoskodnak róla, hogy a meleg bent maradjon. Telek 1062 m2, első udvara leválasztott, itt a filagória, sütő-főzőhely alkalmat ad családi, baráti összejövetelek szervezéséhez. Gyümölcsfákkal, bokrokkal, virágokkal beültetett, ide ha kiül, a feltöltődés biztos. Hátsó kertjében gazdálkodhat, tarthat háziállatokat, mellékhelységei, tárolói adottak hozzá. Beépíthetősége 30 %, tehát van hely bőven építkezésre. A ház használható telephelynek, a közelben található cégek miatt akár albérletbe is kiadható, így befektetésnek is kitűnő lehetőség. Ha panelből, családi házba költözne, itt az alkalom és még rá sem kell fizetnie. Buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség néhány perc séta. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Kedvező hitellehetőség esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

134

Eladó Családi ház

Debrecen
Lencztelep
7
380 m2
896 m2

Ha egy különleges adottságokkal rendelkező, egyedülálló megjelenésű ingatlanra vágyik, amiben még további lehetőségek rejlenek, Debrecen kertvárosi részén a Lencztelepen, akkor ne keressen tovább!

 

Önnek ajánlom, ha szülők és gyermekeik egy épületben, de két külön bejáratú lakrészen lakna, alacsony rezsiköltséggel rendelkező házban. Nagy családként keresnek sokszobás ingatlant, értékelné, hogy dupla garázsa és grillezésre alkalmas kertje lehet. Üzleti célra is használná a házat, pl. szépségipari vállakozás esetén, minden helyiségben elérhető vízcsatlakozás. Az ingatlan 380 m2, 896 m2 telken helyezkedik el, kiváló elosztású, klímás, geotermikus hűtő,- fűtőrendszerű, belső kétszintes, minden igényt kielégítő. Pince több részből áll, teljes lakóegység kialakítására a feltételek adottak, szoba, fürdőszoba, WC, mosókonyha, gépház. Kikapcsolódás céljából telepíthet szaunát, biliárdasztalt, barátaival eltölthet sok kellemes órát. Földszint kialakítása: előszoba, közlekedő, szobák, konyha, étkező, fürdőszoba. Világos, otthonos nappali a ház egyik központi része, a családi élettér színhelye, kapcsolódik a télikerttel. Felsőszintre az igényes, borovi fenyőből készült lépcsőn jutunk, ahol a szülői hálóhoz hozzá lett építve a fürdő, dolgozószoba, vendégszoba, gardrób. Átriumos megoldása különleges, mediterrán életérzést ad. Ez a ház kivételes, meghitt hangulatú, egyedi stílusú, kimeríti az igazi otthon fogalmát, ide szívesen jön haza. Garázs két beállású, elektromos kapuval felszerelt, térkövezett udvar felől megközelíthető. Parkosított udvarában öntözőberendezés lett kiépítve, fúrott kút is van. Az ingatlan 2001-ben épült, magas műszaki tartalommal, a mai kor igényének megfelelően lett kialakítva. Áramhálózat három fázisról működik, napelem telepítésre, elektromos autó töltésére lehetőség adott. 3-5 perc séta alatt elérhető buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség. Ha Önnek fontos a minőségi otthon, valamint az igényes lakókörnyezet, hívjon, nézze meg és legyen az új tulajdonosa mielőbb! Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

55

Eladó Családi ház

Debrecen

2
80 m2
1 924 m2

Városban élne, de mégis nyugodt, családi házas környezetben? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

Eladásra kínálom Debrecen, Lencztelepen ezt a 80 m2-es házat. Jelenlegi állapotát tekintve, eldöntheti, hogy felújítja vagy lebontja. Az 1924 m2-es telek ikerház építésére kiváló, ha megosztja, két építési telekként értékesítheti. Ajánlom gyermekes családoknak, vállalkozni vágyóknak, befektetőknek. Az ingatlan összkomfortos, két szobás, a helységek falbontással, akár egybe is nyithatók, igény szerint új helységeket is kialakíthat, így ideális otthona lehet többgyermekes családjának. Fűtése gázkazánnal. illetve vegyestüzeléssel megoldott, radiátorokon keresztül. A lakás az útra merőleges, folytatásaként több melléképület áll, amiből garázst alakíthat ki, de tárolóként vagy állatok tartására is használhat. A hatalmas udvar ideális játszótere lehet gyermekének, leválaszthat belőle veteményeskertet, ültethet gyümölcsfákat, melyet fúrott kútból öntözhet. Megtermelt zöldségeit, gyümölcseit tárolhatja önálló, téglából kirakott pincéjében. Ha vállakozni szeretne, építhet műhelyet, telephelynek van tér bőven, utcafronti szélessége 40 méter. A környék nyugodt, szomszédai barátságosak, segítőkészek, utcája nem forgalmas. Ha megtetszett Önnek ez a rendkívül sok lehetőséggel bíró ingatlan, hívjon, nézze meg és legyen Ön az új tulajdonosa!

 

Kedvező hitellehetőség igénybe vétele esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

45.9

Eladó Panellakás

Debrecen
Veselényi
2
53 m2

DEBRECEN, SUMEN UTCA SZÉP ÁLLAPOTÚ LAKÁS ELADÓ! ÁR: 45,9 M

Szeretne Debrecen belvárosához 5 perc sétára élni? Akkor ezt a Sumen utcai lakást Önnek ajánlom. Fiatal pároknak, idősebbeknek, befektetőknek remek választás. Az ingatlan két szobás, mindegyik kényelmes méretű, egymástól jól elhatároltak. Konyhája étkezős, elegendő hely a családi étkezésekhez. A fürdőszoba kádas, WC-vel egyben, akkora, hogy a mosógép is elfér és még marad hely. Az előszobában érkezéskor lecuccolhat, ebből nyíló kamrában elraktározhatja a bevásárolt dolgait. Közlekedőben, beépített szekrényekben tarthatja holmijait. Fűtése egyedi mérésű, távhős,( a gáz is be lett vezetve) bekapcsolás nélkül is kellemes meleg van, a lakás középső elhelyezkedése miatt. Műanyag ablakai redőnyösek, szúnyoghálósak, nyugati fekvésű, itt mindíg világos van. Szobái laminált parkettásak, a lakás állapotát tekintve, rövid időn belül birtokba vehető, egy tisztasági festést követően. Lépcsőháza tiszta, barátságos szomszédokkal, közös költség 5800 forint. Közös tárolója a földszinten, melyen három tulajdonos osztozik. Az ingatlan kiváló helyen fekszik a belváros összes előnyét kínálva. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitelt szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

135

Eladó Családi ház

Debrecen
Csapókert
10
220 m2
527 m2

Eladásra kínálok Debrecenben, az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskla közelében, a Csapókert elején, egy kivételes adottsággal rendelkező ingatlant. Ajánlom több generációs család együttélésére, befektetni vágyóknak, illetve vállalkozni akaróknak. A családi ház különlegessége, a négy, egymástól elkülönített, ugyanakkor egybenyitható lakóépületekben rejlik. Mindegyik lakás külön víz, villany, gázórával rendelkezik. Az első, utcafronti, polgári, 88 m2, két és fél szoba mellett, nagy étkező-konyhás, spájz, pince tartozik hozzá. Felújítást követően remek lehetőség irodának, rendelőnek, szállásnak. Ez a lakrész a legrégebbi, a többi fokozatosan lett hozzáépítve. A második 49 m2, két hálószobás, nappali, konyha, előszoba, fürdőszoba. Ebben, a gáz mellett, cserépkályhával is fűthet. Műanyag nyílászárós, klímás. A harmadik lakrész, méretét tekintve a legkisebb, 29 m2, padlófűtéses, garzon, nappali, konyha, fürdőszoba, nyílászárói korszerűsítve lettek. Terasz mindhárom lakáshoz tartozik. A negyedik ház lakott, igazi kis ékszerdoboz, különálló épület, 54 m2, rendkívül jó elrendezéssel. Központi része a nappali, a csodás cserépkályhával, mely gondoskodik a lakás melegsége mellett, a meghittségéről. Konyhája étkezős, előszobából nyíló, fürdőszobája zuhanyzós, mellékhelységgel egyben. Felújítás néhány éve megtörtént, a 2.és a 3. lakrésszel együtt. Terasza hangulatos, ide kiülhet reggeli kávéját elfogyasztani. Telek mérete 527 m2, udvarán három tároló is van, ami a tüzelőnek, kertiszerszámainak megfelelő helye. Autójával a fedettkapubejáróban, illetve a lemezgarázsban parkolhat. Kertje, gondozottvirágokkal, bokrokkal beültetett, füves terület, itt zavartalanul pihenhet, napozhat, senki nem lát be. Hogy miért kiváló választás ez a csodálatos ingatlan? - mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra; - mert itt nem vonja el a figyelmet semmi a pihenésről, csendes, nyugodt környezet; - mert itt egymáshoz közel, mégis kellő távolságban élhet több generáció; - mert befektetésnek is rendkivül jó lehetőség, értékállósága biztos.

Amennyibenfelkeltette érdeklődését ez a mesés ingatlan, hívjon, nézze meg, ne maradjon le róla!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése